top of page

Egy kicsit bővebben magamról

 1977-ben születtem, és mivel kisgyermekként sokat betegeskedtem, már hamar, öt évesen elkezdtem olvasni. Mivel nem sportolhattam és mozoghattam, unalmamban elkezdtem különböző, az 1980-as évek Magyarországán hozzáférhető társasjátékokkal játszani.

 Az 1990-es években az asztali szerepjátékok fénykorában engem is magával ragadott ez a hobbi, és így háttérbe szorultak a társasjátékok. Nagyjából huszonöt évig játszottam folyamatosan asztali szerepjátékokat, és miután abbahagytuk a játékot, visszataláltam a társasjátékokhoz. 

 Nagyjából 2000 óta társasjátékozom rendszeresen, és 2010-től  2015-ig társasjátékokat teszteltem és bemutató cikkeket írtam róluk. 

 2016-ban fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy saját társasjátékos csatornát indítsak, ami A kocka el van vetve néven 2017 óta működik. 

 Független csatorna vagyunk, nincs kizárólagos támogatónk, több társasjáték bolttal, és kiadóval is kapcsolatban állunk. Épp ezért a tartalmainkat szabadon állíthatjuk össze, és nem félünk kimondani azt sem, ha egy játék nem tetszik nekünk.

én.jpg
bottom of page